Ενοικίαση Φορτηγού

Ενοικίαση Φορτηγού

Η Limitless, η πάντα πρωτοπόρος εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων και φορτηγών (βαν) προσφέρει τώρα τη δυνατότητα ημερήσιας ενοικίασης ελαφρού φορτηγού (van έως 3,5 τόνους) τόσο στον ιδιώτη όσο και στην επιχείρηση.


Πόσες φορές έχει χρειαστεί να μεταφέρετε κάτι και δεν έχετε το κατάλληλο όχημα ?

Στην Ευρώπη, το rent a van είναι πολύ διαδεδομένο, στη Ελλάδα όμως, μόνο μετά τη πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας μπορεί πλέον οποιοσδήποτε να ενοικιάσει ένα ελαφρύ φορτηγό και να κάνει τη δουλειά του!

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον ιδιώτη (για παράδειγμα: μετακόμιση, μελίσσια / κυψέλες, ξύλα από το χωριό κ.α.), αλλά ακόμη πιο σημαντική για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι οποίοι δεν απαιτείται πλέον να διατηρούν ιδιόκτητα φορτηγά και τις 365 ημέρες του έτους ώστε να καλύπτουν τη μέγιστη ζήτηση ή ακόμη και την έκτακτη ανάγκη (π.χ. επισκευή ιδιόκτητου φορτηγού κ.α.) με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστη συντήρησης, ασφάλισης, διαχείρισης και άλλα πάγια έξοδα. 

Στην ουσία μία επιχείρηση μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική και μπορεί να διεκδικήσει μεγάλες ή εποχικές δουλειές που στο παρελθόν απλά ήταν εκτός των δυνατοτήτων της !

Η εταιρεία Limitless Leasing Services ΕΠΕ με τη υπηρεσία vanrent.gr είναι η πρώτη εταιρεία που δίνει την απάντηση στους παρακάτω προβληματισμούς:

  • το φορτηγάκι που βγάζει όλη τη δουλειά μπήκε έκτακτα στο συνεργείο?
  • πήρες μια μεγάλη δουλειά και χρειάζεσαι το κατάλληλο όχημα?
  • μετακομίζεις? χρειάζεσαι να μεταφέρεις κάτι μεγάλο?
  • έχεις επιχείρηση και αποφάσισες να μη συντηρείς φορτηγό για 365 ημέρες, αφού το χρειάζεσαι πολύ λιγότερες?
  • θες να συμμετάσχεις σε κάποια έκθεση χωρίς όμως να στερήσεις το φορτηγάκι από την καθημερινή δουλειά?
  • σχολή ή μετάθεση στην άλλη άκρη?
  • ήρθε η ώρα να πας αυτόν τον παλιό καναπέ στο σπίτι στο χωριό?

Πρόκειται για ακόμη μια υπηρεσία από τη Limitless, που βασικό στόχο έχει να εξασφαλίσει στο ευρύ καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πρόσβαση σε υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing / χρονομίσθωσης) αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και ημερήσιας ενοικίασης (rentavan) με την ίδια ευκολία που του προσφέρονται οι υπόλοιπες μέθοδοι αγοράς αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών.

Η εταιρεία Limitless παρουσιάζει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών ενοικίασης Ελαφρών Φορτηγών για κάθε μεταφορική ανάγκη.

Όλα τα οχήματα είναι έως 3.500kgr, κατά συνέπεια είναι εύκολα στην οδήγηση και απαιτούν απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα:

Pro VanRent Services - για επιχειρήσεις & επαγγελματίες:

Extra-Van:

Στο παρελθών μία επιχείρηση με εποχικό ή εργολαβικό χαρακτήρα (πχ catering, ανθοπωλεία, συντήρηση πισινών, εμπόριο παιχνιδιών κλπ) έπρεπε να έχει ικανό αριθμό παγίων οχημάτων για να ανταπεξέλθει στη μέγιστη ζήτηση ή να "αυτοπεριορίζεται" και μην αναλαμβάνει επιπλέον δουλειές . Αυτό το φαινόμενο είχε άμεσο αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα τους.

Με την υπηρεσία rent a (Extra) Van δεν υπάρχει πλέον περιορισμός για μια επιχείρηση μικρή ή μεγάλη. Limitless!!!

Replacement-Van:

Η υπηρεσία Replacement -Van (αντικατάσταση φορτηγού) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις έκτακτες περιπτώσεις που ένα Φ.Ι.Χ μίας επιχείρησης παρουσιάσει μία βλάβη ή χρειαστεί μία επισκευή φανοποιίας μετά από ατύχημα. Ενοικιάζοντας ένα φορτηγό δεν διαταράσσονται η εφοδιαστική αλυσίδα, οι παραδόσεις τον εμπορευμάτων και γενικότερα η εύρυθμη λειτουργία.

Expo-Van:

Όταν μία επιχείρηση αποφασίσει να συμμετάσχει σε μία έκθεση, ένα φεστιβάλ, ένα παζάρι ή μία εμποροπανήγυρη δεν είναι απαραίτητο ότι διαθέτει το κατάλληλο όχημα για να μεταφέρει και να αποθηκεύσει τον εξοπλισμό, το διαφημιστικό υλικό, τα εμπορεύματα και εκθέματα που θα χρειαστεί να έχει στο εκθεσιακό περίπτερο. Ακόμα και αν διαθέτει κάποιο φορτηγό συνήθως είναι πολύ δύσκολο να το δεσμεύσει για όλες τις ημερες της έκθεση χωρίς να διαταράξει την λειτουργία της επιχείρησης. Η υπηρεσία rene a (Expo) Van πραγματικά λύνει τα χέρια των εκθετών.

Long Term Van:

Πρόκειται για μακροχρόνια λειτουργική μίσθωση (Operational Leasing) καινούργιου φορτηγού με διάρκεια από 3 έως 5 έτη, για την κάλυψη μόνιμων αναγκών των επιχειρήσεων. Η επιχείρηση πληρώνοντας ένα μηνιαίο ενοίκιο ουσιαστικά "ξενοιάζει" από τα έξοδα και τα θέματα καθημερινής λειτουργίας των φορτηγών.

VanRent 4 All - για Ιδιώτες:

Student-Van:

Αυτή η υπηρεσία rent a van, απευθύνεται στους φοιτητές οι οποίοι έχουν εισαχθεί σε κάποια σχολή σε άλλη πόλη μακριά από τόπο της γονικής κατοικίας τους και χρειάζονται να "στήσουν " το νέο τους εκεί. Ακόμα, χρησιμεύει μετακομίσεις λόγω μετάθεσης για στρατιωτικούς, γιατρούς δημόσιους υπαλλήλους κλπ..

Mover-Van:

Από την πιο απλή εθνική μεταφορά (αστική ή υπεραστική) μέχρι και μία μετακόμιση σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (διεθνείς μεταφορά), στην λογική του "καν το μονός σου" (do it yourself) τώρα μπορείτε να την υλοποιήσετε ευέλικτα και οικονομικά, ενοικιάζοντας ένα ελαφρύ φορτηγό.

Hobby-Van:

Πολλά χόμπυ και αθλητικές δραστηριότητες όπως: surf, canoe - kayak, snow board - ski, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ποδηλασία, μελισσοκομεία, paint ball, αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών κλπ, απαιτούν τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Η ενοικίαση ενός van είναι η ιδανική λύση για την μεταφορά αυτού του εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο Αίτημα Κράτησης ή καλέστε μας στο 210-988.44.22

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα