Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

H πολιτική της Limitless ΕΠΕ είναι να σέβεται και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών οι οποίοι επισκέπτονται το εταιρικό της Site.

Αυτό το κείμενο θα σας πληροφορήσει για τους τρόπους με τους οποίους χειριζόμαστε τις πληροφορίες που μαθαίνουμε για εσάς, από την επίσκεψη σας στο Site της Limitless ΕΠΕ. Παρότι έχετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του Site μας χωρίς να υποβάλετε κάποια προσωπικά δεδομένα, υπάρχουν μερικές περιοχές στις οποίες ζητούνται τέτοιες πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα όπως όταν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ή όταν επιθυμείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια αγγελία.

Η πολιτική μας, υπαγορεύει να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για εσωτερική χρήση και να μην τις γνωστοποιούμε σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς.

Εάν όμως ζητήσετε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Limitless ΕΠΕ, μπορούμε να παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες στους συνεργάτες μας και στους υπαλλήλους μας, για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας για σκοπούς προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εάν εκδηλώσετε ενδιαφέρον για κάποια αγγελία τα στοιχεία σας θα κοινοποιηθούν στην εκάστοτε χρονομισθώτρια εταιρεία για εγκριτικούς λόγους.

Όταν επισκέπτεστε το Site μας, o web server μας αυτόματα καταγράφει το domain από το οποίο προέρχεστε και τις σελίδες τις οποίες επισκέπτεστε.

Αυτά τα δεδομένα τα χρησιμοποιούμε και τα αναλύουμε για την δημιουργία στατιστικών στοιχείων που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα πως χρησιμοποιείται το Site μας και πως θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε.

Δυστυχώς, καμία υποβολή δεδομένων μέσω του Internet δεν είναι εγγυημένα ασφαλής, συνεπώς δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας μας υποβάλετε. Το Site της Limitless ΕΠΕ πιθανόν να περιέχει links σε Sites τρίτων εταιρειών. Δεν επιθεωρούμε και δεν ελέγχουμε αυτά τα Sites και συνεπώς σας προτείνουμε να επιθεωρήσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθενός από αυτά.

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα