Όροι Χρήσης

 

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Καλώς ήλθατε στο Web Site της Limitless ΕΠΕ. Παρακαλούμε επιθεωρήστε τους ακόλουθους όρους και συνθήκες για την χρήση αυτού του Site. Χρησιμοποιώντας αυτό το Site, συμπεριλαμβανομένου και του download υλικού, θεωρείται ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους.
Η Limitless ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους και τις συνθήκες χρήσης στο μέλλον κατά την κρίση της. Αυτοί οι όροι και οι συνθήκες εφαρμόζονται για όλες τις επισκέψεις στο Site της Limitless ΕΠΕ, στο παρόν και στο μέλλον.
COPYRIGHT © 2008 Limitless ΕΠΕ Λ. Ποσειδώνος & Πανδώρας 1, 16674 Γλυφάδα Αττικής. All rights reserved.
 

2. ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SITE

Η Limitless ΕΠΕ σας επιτρέπει να βλέπετε, να αντιγράφετε και να εκτυπώνετε υλικό το οποίο δημοσιεύεται σε αυτό το Site με την προϋπόθεση ότι το υλικό:

(α) προορίζεται για προσωπική χρήση

(β) δεν αλλάζει ή μετατρέπεται κατά οποιονδήποτε τρόπο και

(γ) διατηρεί καταφανώς όλα τα σήματα copyright και ιδιοκτησίας στην ίδια μορφή με το πρωτότυπο.

Όλα τα περιεχόμενα σε αυτό το Site προστατεύονται μέσω copyright. Εκτός και αν δηλώνεται ρητά, κανένα τμήμα πληροφορίας από αυτό το Site δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί σε καμία μορφή ή με κανένα μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια από την Limitless ΕΠΕ.

Οι επισκέπτες ή οι χρήστες δεν επιτρέπεται να αλλάξουν, να διανείμουν, να εκδώσουν, να αναμεταδώσουν ή να δημιουργήσουν παράγωγα προϊόντα από οποιοδήποτε υλικό υπάρχει σε αυτό το Site είτε για δημόσια, είτε για εμπορική χρήση.
 

3. ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Κάθε λογισμικό το οποίο διατίθεται από το Site της Limitless ΕΠΕ ("Λογισμικό") προστατεύεται από όρους πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) από την Limitless ΕΠΕ και τους προμηθευτές της. Κάθε χρήση του λογισμικού υπόκειται στους όρους της άδειας χρήσης τελικού χρήστη.

4. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Η Limitless ΕΠΕ και όλα τα προϊόντα της ή τα ονόματα υπηρεσιών, τα σλόγκαν και τα λογότυπα που αναφέρονται σε αυτό το Site είναι εμπορικά σήματα της Limitless ΕΠΕ.

Κάθε άλλη εταιρεία, προϊόν ή όνομα υπηρεσίας που αναφέρεται σε αυτό το Site χρησιμοποιείται για λόγους ταυτοποίησης μόνο και πιθανόν να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος της Limitless ΕΠΕ ή κάποιου εμπορικού σήματος τρίτων το οποίο χρησιμοποιείται στο Site χωρίς προηγουμένως την γραπτή συγκατάθεση της Limitless ΕΠΕ ή του τρίτου μέρους που είναι ιδιοκτήτης του εμπορικού σήματος.

5. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αν και η Limitless ΕΠΕ έχει προσπαθήσει να παρέχει ακριβείς πληροφορίες στο εταιρικό της Site, κάποιες πληροφορίες σε αυτό πιθανόν να περιέχουν ανακρίβειες, τυπογραφικά ή άλλα σφάλματα.

Τα περιεχόμενα κάθε εγγράφου που περιέχεται στο Site πιστεύεται πως είναι τρέχοντα και ακριβή κατά την ημερομηνία καταχώρησης τους.

Η Limitless ΕΠΕ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών οι οποίες προβάλλονται σε αυτό το Site.

Ειδικότερα όσον αφορά τις αγγελίες που περιέχονται στο site οι οποίες έχουν καταχωρηθεί από τρίτα πρόσωπα, η Limitless ΕΠΕ δεν δύναται να γνωρίζει την ακρίβειά τους και ρητά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ακρίβεια τους, καθώς και δεν εγγυάται την αλήθεια αυτών.

Η Limitless ΕΠΕ μπορεί να αλλάξει τα προγράμματα ή τα προϊόντα που αναφέρονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η αναφορά σε προϊόντα άλλων εταιρειών ή υπηρεσίες γίνεται για λόγους πληροφόρησης μόνο και δεν αποτελεί ούτε υιοθέτηση, ούτε σύσταση χρήσης αυτών των προϊόντων.

ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" ME ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΝΟΜΙΜΗ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. Η Limitless ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ Ή ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΧΡΗΣΗ Ή ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Η Limitless ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ Ή ΤΥΧΑΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΕΣΟΔΩΝ, ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Limitless ΕΠΕ, ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η Limitless ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.

Η Limitless ΕΠΕ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν θα είναι νομικά υπεύθυνη για τυχόν καθυστερημένες, χαμένες ή άστοχες επικοινωνίες δια μέσω του Site.

Ειδικότερα σε περιπτώσεις μίσθωσης οχήματος, με την διαμεσολάβηση της Limitless ΕΠΕ, η Limitless ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση, τα υποσχόμενα στην εκάστοτε αγγελία χαρακτηριστικά του οχήματος ή της συβάσεως χρονομίσθωσης, για τα οποία αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη να ελέγξετε κατά την παραλαβή του οχήματος.

6. ΑΜΟΙΒΗ LIMITLESS ΕΠΕ:

Υπηρεσίες LeaseSwap:

Μονάδα αναφοράς
(Μηνιαίο Μίσθωμα)
Ποσό αμοιβής (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
(έκαστος συναλλασσόμενος)
0 – 300€ 225€
301 – 600€ 275€
601 – 1000€ 350€
1001€ και άνω 390€

 

Υπηρεσίες Μίσθωσης και Δανείου:

Μονάδα αναφοράς
(Λιανική Τιμή Οχήματος)
Ποσό αμοιβής πλέον ΦΠΑ
(έκαστος συναλλασσόμενος)
0 – 15000€ 150€
15001 – 38000€ 250€
38001€ και άνω 350€

 

Υπηρεσία Ασφάλισης:

Μονάδα αναφοράς Ποσό αμοιβής πλέον ΦΠΑ
(έκαστος συναλλασσόμενος)
0 – 650.000€ 0,00€ Η Limitless ΕΠΕ δεν σας χρεώνει για αυτές τις υπηρεσίες

 

7. LINKS ΣΕ SITES ΤΡΙΤΩΝ

Αυτό το Site μπορεί να περιέχει links σε Sites που ελέγχονται από τρίτους. Η Limitless ΕΠΕ παρέχει αυτά τα links απλώς σαν μία διευκόλυνση. Η πρόσβαση σε άλλα Sites είναι δική σας ευθύνη και η Limitless ΕΠΕ, δεν είναι υπεύθυνη και δεν εγκρίνει ή αποδέχεται κάθε ευθύνη πάνω στα περιεχόμενα ή την χρήση αυτών των Sites.

8. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (PASSWORD)

Η πρόσβαση και η χρήση περιοχών που προστατεύονται από κωδικό πρόσβασης και/ή ασφαλών περιοχών του Site είναι περιορισμένη σε εγκεκριμένους μόνο χρήστες.

9. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάποιες από τις πληροφορίες σε αυτό το Site μπορεί να περιέχουν δηλώσεις που αφορούν μελλοντικά γεγονότα, αναμενόμενη λειτουργικότητα προϊόντων, ή προβλεπόμενες ημερομηνίες εκδόσεων και άλλες πληροφορίες αντίστοιχης φύσεως. Για αιτίες που βρίσκονται εκτός του πεδίου αμέσου ελέγχου της Limitless ΕΠΕ, τα πραγματικά γεγονότα ή αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν δραστικά.

Αυτή η διαφορά πιθανόν να οφείλεται μεταξύ άλλων σε ενδεχόμενες αυξομειώσεις στα οικονομικά αποτελέσματα, ταχύτατες τεχνολογικές αλλαγές και ανάπτυξη προϊόντων, υψηλά ανταγωνιστική οικονομική δραστηριότητα, εμπιστοσύνη ή τρίτους προμηθευτές και κίνδυνους που συνδέονται με τις διεθνείς συγκυρίες.

10. ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Αυτό το Site ελέγχεται από την Limitless ΕΠΕ από τα γραφεία της στην Αθήνα, Ελλάδα. Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσβαση σας ή την χρήση αυτού του Site υπόκεινται στην Ελληνική νομοθεσία. Κάθε αγωγή ή προσφυγή στην δικαιοσύνη που σχετίζεται με την πρόσβαση ή την χρήση αυτού του Site θα διαταχθεί στα δικαστήρια του νομού Αττικής. Εσείς και η Limitless ΕΠΕ συμφωνείτε να υπαχθείτε στην δικαιοδοσία τους και να αποδεχθείτε αυτόν σαν τόπο εκδίκασης σε κάθε παρόμοια αγωγή ή νομική προσφυγή.

Η Limitless ΕΠΕ δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες σε αυτό το Site είναι κατάλληλες για χρήση και σε άλλα μέρη.

Αυτοί που επιλέγουν την πρόσβαση σε αυτό το Site από άλλα Sites το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία και είναι υπεύθυνοι για την συμμόρφωση με κάθε εφαρμοζόμενους τοπικούς νόμους.

Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να χρησιμοποιήσετε ή να εξάγετε τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες λογισμικού που περιέχονται σε αυτό το Site παραβιάζοντας του ελληνικούς νόμους και διατάξεις για εξαγωγές, ή παραβιάζοντας τους ισχύοντες τοπικούς νόμους και διατάξεις.

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα